Over ons

 

Hub Budie legde zich reeds in de tijd dat hij nog de scepter zwaaide in de lunchroom bij het Wijngrachttheater toe op catering. Die bedrijfsdiscipline wordt thans vol verve uitgebouwd. Hij richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Naar verluidt kan Umberto’s gezelschappen van 10 tot 250 personen op hun wenken bedienen. “Wat de catering betreft durf ik te stellen dat onze mogelijkheden bijna onbeperkt zijn”, vertelt de gepassioneerde kok. “Een en ander wordt steeds in nauwe samenspraak met de opdrachtgever samengesteld.

Een en ander wordt mooi opgemaakt op schotels, dan wel in warmhoudschalen aan huis bezorgd. Het enige wat de klant hoeft te doen is genieten, want desgewenst zorgen we na afloop zelfs voor de afwas.” Voor nadere informatie over Umberto’s of voor het plaatsen van bestellingen gelieve te bellen naar (045) 5410644. U kunt ook mailen info@umbertos.nl

Spekholzerheide – “De gasten die we tot nu toe over de vloer hebben gehad reageerden zonder uitzondering behoorlijk positief”, vertelt Hub Budie, de eigenaar en drijvende kracht van het aan de Akerstraat 68 in Spekholzerheide gevestigde Umberto’s. Tijdens de braderie zat de zaak de hele dag vol en ik kan niet anders zeggen dat met volle teugen werd genoten, Umberto’s, gevestigd in het fraaie pand waarin vele decennia de bakker Frans Werres zijn nering dreef, is een smaakvol ingerichte lunchroom.

De gast kan tussen 10 en 16 uur aanschuiven voor een kopje koffie met gebak, maar ook rijkelijk belegde broodjes, allerhande salades, een breed palet van pasta’s of, om maar een voorbeeld te noemen, soepen prijken op de gevarieerde kaart. Alle gerechten kunnen ter plekke genuttigd worden, maar meenemen of laten bezorgen is ook mogelijk. Overigens, maar dat terzijde, laat Hub Budie in zijn keuken een licht Italiaans briesje waaien.